Team Terror - world gamers forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Team Terror - world gamers forum

You can speak here about all games from around the world.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Una mica de la mine

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
ThickWater
Team Manager
Team Manager
ThickWater

Data de inscriere : 24/01/2013
Varsta : 25
Localizare : Pe forum

Una mica de la mine Empty
MesajSubiect: Una mica de la mine   Una mica de la mine I_icon_minitimeVin Feb 01, 2013 4:03 pm

David si Alex
Capitolul I: Inceputuri

A fost odata ca niciodata in alte dati, au fost demult in viitor, doi prieteni, David si Alex. Ei au fost cei doi elevi ai vrajitorului renumit in toata lumea de niciunde, Marele Vrajitorcunoscuticus.
Intr-o zi, cand David s-a gandit sa-si faca ceva de mancare, i-a venit o idee. Daca tot a absolvit scoala de magie de la Vrajitorcunoscuticus(fie vorba intre noi,el vroia doar sa scape de cei doi), sa foloseasca magia.In loc sa-I apara unbufet suedez cu absolut tot ce vrei si ce nu vrei, a aparut o usa frumos decorata.
-Alex, tu esti ala desteptul, vino putin!
-Sunt aici…Si vezi ca se zice “destept”.Care pare sa fie problema, eu vad doar o usa.
-Exact!
-Exact ce?E doar o usa.
-Tocmai asta e…
-Poti sa imi explici si mie ce se intampla?Nu inteleg nimic.
-Usa!!!!
-Ce este cu usa???
-Si spuneam ca tu esti cel “destept”. Eu vroiam un bufet suedez…Si mi-a aparut in fata usa asta.
-Ei bine nu putem afla ce este cu usa asta decat daca o “deschidem”, stii ce inseamna asta?
-OK…
David a deschis usa, iar un scartait puternic s-a auzit(usa era din lemn,daah…)...
Deodata,o creatura pe care, in ciuda tuturor ciudateniilor pe care le vazuse baietii, li se parea necunoscuta.Era o creatura cyan(asa cum scriu eu pe forum),cu forme diferite in culoarea purpuriu.Era putin mai scund decat cei doi sip area foarte speriat.
-V-Voi sunteti David si Alex?
-Da, dar tu ce esti?

Siiiiii..........aiiiici se incheie bucatica de povestire pe care v-o dau astazi, sper ca v-a placut si daca da, atunci lasati sugestii despre cum ar trebui sa continue aceasta poveste...Asa caaaaaaaa...ne vedem data viitoare. afro lol!
Sus In jos
terror19
Admin
Admin
terror19

Varsta : 32

MesajSubiect: Re: Una mica de la mine   Una mica de la mine I_icon_minitimeDum Feb 03, 2013 1:11 pm

Smen Thick bravo... Parca e mai mult comedie... Sa aduci si continuarea...
Sus In jos
https://tt-worldforum.forumgratuit.ro
ThickWater
Team Manager
Team Manager
ThickWater

Varsta : 25
Localizare : Pe forum

MesajSubiect: Re: Una mica de la mine   Una mica de la mine I_icon_minitimeDum Feb 03, 2013 11:38 pm

Pai dati sugestii ca sa existe continuarea. afro lol!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Una mica de la mine   Una mica de la mine I_icon_minitime

Sus In jos

Una mica de la mine
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» O mica intrebare

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum