Team Terror - world gamers forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Team Terror - world gamers forum

You can speak here about all games from around the world.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Continuarea

In jos 
AutorMesaj
DeRkKOO
Moderator
Moderator

Data de inscriere : 25/01/2013
Varsta : 29
Localizare : Peste tot...

Continuarea Empty
MesajSubiect: Continuarea   Continuarea I_icon_minitimeSam Feb 02, 2013 8:45 am

Sal TOTI!!!!!V-am promis ca o sa mai adaug cand am timp...Ei bine vremea a sosit.Very Happy.Poveste horror pe care am spuso inainte e de pe net asa ca m-am gandit sa o continui eu.Am continuat-o de la ultima fraza. Am urmat sugestiile voastre intr-o oarecare masura" deci sper sa va placa.

Apropo,ultimu rand cu "Si de atunci nimeni nu l-a mai vazut pe Mihai" nu il luati in considerare.
Sa incepem:
"-Eu am fost baba oarba,acum e randul tau!!!
Spunand asta Mary ii rupe furioasa un deget lui Mihai si zice:
- Sa incepem!
Mihai plangea in hohote dar nimeni nu il ajuta.Vantul batea in geam.Cerul era lipsit de orice urma de lumina,de parca nici el nu credea ca Mihai va supravietui.Mary din ce in ce mai suparata spuse:
-Daca nu te joci cu mine iti voi scoate fiecare organ din corp si le voi agata in gard,asa ca mai bine JOACA-TE CU MINE!!!!
Baiatul nu mai putea rezista.Ochii il dureau mai rau decat putea indura...Acum isi dorea numai sa moara pentru a nu putea sa-si aduca aminte de aceasta zi.Regreta amarnic ca a cumparat si distrus acea papusa:
-Mary imi pare rau ca ti-am ars ochii,te rog lasa-ma in pace si nu te mai intoarce.Imi este frica de tine.
-HAHAHA nu te voi lasa in pace pana nu TE JOCI CU MINE!!!!
Mihai se gandi ca ultima lui sansa de scapare ar fi sa se joace iar apoi sa fuga pana la casa vecinilor.
-Bine Mary ne jucam.Ce zici de de-a v-ati ascunselea?
-Foarte bine! spunea Mary fericita aplaudand.
-Eu ma ascund primul iar tu ma cauti bine?
-Bine YEY!!!
Mary incepu sa numere: -1,2,3,4,......
Mihai cobori incet scarile si se indrepta spre usa.O putea auzi pe Mary: -10,11,......20,GATA!!!!
Inima baiatului tresari la tipatul fetei,deschise usa repede si fugi catre casa vecinilor.Batu la usa dar nimeni nu raspunse asa ca folosi usa din spate.Locuinta era pustie...Nicio urma de lumina sau vorbe...Baiatul incepea sa creada ca a fost o idee proasta.Ajunse in bucatarie...Un miros puternic de carne veni dinspre masa...Baiatul se apropie...din ce in ce mai mult de masa....Vazu capetele si bratele domnului si doamnei Tomma.Baiatul vomita.O bubuitura se auzi iar usa din fata se deschise...Era MARY!!!!
-Parca ne jucam...pentru asta o sa PLATESTI!!!!
Baiatul urca repede la etaj si intra in dormitorul celor doi propietari.Inchise usa si o blocase cu ce gasi:scaune,mese....Dar nu era de ajuns...Mary reusi sa intre in camera.Mihai nu mai putea face nimic...Era neputincios...Mary ii rupse picioarele si il lovi in cap.Mihai lesina...Papusa il spanzura de felinarul din fata casei sale.Parintii ajunse acasa.Il vazura pe baiatul lor mort si incepura sa planga...Mary se furisa prin spatele parintilor in doliu si pleca de pe strada.Se opri in fata unei case unde vazu un copil de vreo 7-8 ani care se juca cu surioara sa si spuse:
-YEY!!! Inca cineva cu care sa ma joc!!
Se duse la usa casei si batu...Baietelul deschise iar Mary spuse:
-Pot sa ma joc cu voi?!......"

Asta a fost...Este in intregime continuata de mine.Sper sa va placa.Daca vreti pot face si un final fericit ca am idei..dar daca se numeste poveste HORROR m-am gandit ca ar trebui sa aiba un final nefericit Very Happy.Astept comentarii si spune-ti-mi daca vreti sa mai fac

PACE!!!!!

Sus In jos

Continuarea
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Team Terror - world gamers forum :: Povesti Horror-
Mergi direct la: